Prima   -  Noutăți - Ședință comună de lucru cu primarii localităților Tohatin, Cruzești, Colonița, Budești și Vadul lui Vodă

Ședință comună de lucru cu primarii localităților Tohatin, Cruzești, Colonița, Budești și Vadul lui Vodă

24.05.2024   159 accesări  

 

Agenția de Dezvoltare Regională mun. Chișinău continuă șirul de întîlniri cu primarii din suburbii. În acest sens, la data de 23 mai 2024 Agenția a organizat o ședință comună de lucru cu primarii localităților Tohatin, Cruzești, Colonița, Budești și Vadul lui Vodă.

Scopul întâlnirii fiind identificarea potențialelor proiecte regionale și colectarea de informații ce vor contribui la elaborarea Programului Operațional Regional.

Conducerea Agenției au avut o discuție constructivă cu primarii suburbiilor, punând accentul pe necesitățile reale și viziunea de dezvoltare a comunităților. Ca urmare a schimbului de idei, ne propunem să identificăm proiecte care să răspundă necesităților întregii regiuni, contribuind  la îmbunătățirea calității vieții pentru toți locuitorii.

Agenția de Dezvoltare Regională mun. Chișinău va continua să discute cu toate autoritățile locale din municipiul Chișinău, pentru a identifica soluții concrete ce vor aduce beneficii și bunăstare locuitorilor municipiului Chișinău.

 

 

 
Arrow Prev

      

Arrow Next