Prima   -  Noutăți - Agenția de Dezvoltare Regională mun. Chișinău continuă șirul de întîlniri cu primarii din suburbii.

Agenția de Dezvoltare Regională mun. Chișinău continuă șirul de întîlniri cu primarii din suburbii.

17.05.2024   135 accesări  

 

Agenția de Dezvoltare Regională mun. Chișinău continuă șirul de întîlniri cu primarii din suburbii. În acest sens, la data de 16 mai 2024 Agenția a organizat o ședință comună de lucru cu primarii orașelor Sîngera, Codru, a comunelor Băcioi și Bubuieci.

Scopul întâlnirii fiind identificarea potențialelor proiecte regionale și colectarea de informații ce vor contribui la elaborarea Programului Operațional Regional.

Conducerea Agenției au avut o discuție constructivă cu primarii suburbiilor, punând accentul pe necesitățile reale și viziunea de dezvoltare a comunităților. Ca urmare a schimbului de idei, ne propunem să identificăm proiecte care să răspundă necesităților întregii regiuni, contribuind  la îmbunătățirea calității vieții pentru toți locuitorii.

Agenția de Dezvoltare Regională mun. Chișinău va continua să discute cu toate autoritățile locale din municipiul Chișinău, pentru a identifica soluții concrete ce vor aduce beneficii și bunăstare locuitorilor municipiului Chișinău.

Pe parcursul următoarelor etape, Agenția va continua dialogul cu toate autoritățile locale din municipiul Chișinău, pentru a asigura tansparență și o dezvoltare sustenabilă a întregii regiuni.

 

 

 
Arrow Prev

      

Arrow Next