Prima   -  Noutăți - Continuarea colaborării între Agenția de Dezvoltare Regională mun. Chișinău și primarii suburbiilor Chișinăului

Continuarea colaborării între Agenția de Dezvoltare Regională mun. Chișinău și primarii suburbiilor Chișinăului

02.04.2024   195 accesări  

 

Agenția de Dezvoltare Regională municipiul Chișinău continua angajamentul de a consulta suburbiile municipiului. În acest sens, la data de 2 aprilie 2024, Agenția a organizat o ședință comună de lucru la Primăria Ghidighici, la care au fost invitați primarii orașelor Vatra și Durlești, comunei Trușeni și satului Ghidighici.

Scopul întâlnirii a fost identificarea potențialelor proiecte regionale și colectarea de informații relevante pentru elaborarea Programului Operațional Regional. Prin intermediul unei discuții constructive și profunde, conducerea Agenției a abordat nevoile reale și a auzit viziunile de dezvoltare ale comunităților suburbane.

Ca rezultat al schimbului de idei, ne propunem să identificăm proiecte care să răspundă nevoilor întregii regiuni, contribuind astfel la îmbunătățirea calității vieții pentru toți locuitorii. Agenția de Dezvoltare Regională mun. Chișinău își va continua eforturile pentru identificarea soluțiilor concrete care să aducă beneficii și bunăstare locuitorilor municipiului Chișinău.

Pe parcursul următoarelor etape, Agenția va continua dialogul cu toate autoritățile locale din municipiul Chișinău, pentru a asigura tansparență și o dezvoltare sustenabilă a întregii regiuni.

 

 
Arrow Prev

      

Arrow Next