Prima   -  Noutăți - Agenția de Dezvoltare Regională mun. Chișinău a întrunit primarii suburbiilor din nordul Chișinăului, în ședință comună de lucru.

Agenția de Dezvoltare Regională mun. Chișinău a întrunit primarii suburbiilor din nordul Chișinăului, în ședință comună de lucru.

27.03.2024   201 accesări  

 

Agenția de Dezvoltare Regională mun. Chișinău a întrunit primarii comunelor Ciorescu, Stăuceni, Grătiești și orașului Cricova, suburbiile din nordul Chișinăului, în ședință comună de lucru.

Scopul întâlnirii fiind identificarea potențialelor proiecte regionale și colectarea de informații ce vor contribui la elaborarea Programului Operațional Regional.

Conducerea Agenției au avut o discuție constructivă și profundă cu primarii suburbiilor, punând accentul pe necesitățile reale și viziunea de dezvoltare a comunităților. Urmare a schimbului de idei, ne propunem să identificăm proiecte care să răspundă nevoilor întregii regiuni, contribuind  la îmbunătățirea calității vieții pentru toți locuitorii.

Agenția de Dezvoltare Regională mun. Chișinău va continua să discute cu toate autoritățile locale din municipiul Chișinău, pentru a identifica soluții concrete ce vor aduce beneficii și bunăstare locuitorilor municipiului Chișinău.

 

 

 
Arrow Prev

      

Arrow Next